Persoanele care consuma doua sau mai multe portii de carne rosie pe zi si beau sifon prezinta un risc mai mare cu 25% de a se imbolnavi de diabet sau de boli cardiovasculare fata de altele, conform unor cercetari de la Univeristatea din Minnesota.
Persoanele care consuma doua sau mai multe portii de carne rosie pe zi si beau sifon prezinta un risc mai mare cu 25% de a se imbolnavi de diabet sau de boli cardiovasculare fata de altele, conform unor cercetari de la Univeristatea din Minnesota.
Acesti factori de risc poarta numele de sindromul metabolic, care reprezinta un ansamblu de astfel de boli, caracterizate printr-o cantitate de grasime si zahar in exces in sange, colesterol marit si o presiune a sangelui mai mare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.