Orgie. Capitanul Peter Burkhill, care a salvat 152 de vieti in incidentul petrecut recent pe aeroportul londonez Heathrow, a fost surprins facandu-si de cap cu mai multe stewardese Numele lui a facut inconjurul lumii saptamana trecuta, cand capitanu
Orgie. Capitanul Peter Burkhill, care a salvat 152 de vieti in incidentul petrecut recent pe aeroportul londonez Heathrow, a fost surprins facandu-si de cap cu mai multe stewardese Numele lui a facut inconjurul lumii saptamana trecuta, cand capitanul Peter Burkhill a reusit sa redreseze, in ultima clipa, Boeing-ul 777 cu 152 de pasageri la bord si sa evite dezastrul. Potrivit primelor concluzii ale anchetatorilor, motoarele avionului au cedat cu 40 de secunde inainte de aterizare. Copilotul John Coward, care se afla la mansa in momentul cand motoarele au cedat, a marturisit ca a crezut, pentru o fractiune de secunda, ca vor muri cu totii. Capitanul a dat dovada de un calm iesit din comun si, in cele din urma, aterizarea a fost o reusita, cu toate ca avionul a fost avariat serios. Putina lume stie ca Burkhill, fermecatorul capitan care este asemanat cu actorul american George Clooney, este si un mare cuceritor si obisnuieste sa-si petreaca noptile dintre zboruri la hotel, in compania stewardeselor. "News Of the World" a publicat poze incendiare cu Burkhill care si-a acoperit trupul cu ciocolata si le-a lasat apoi pe fete sa-l linga. Nu-i de mirare ca toate il adora. L-au poreclit chiar "Peter cel Perfect", datorita talentului lui la mansa, dar si in pat. Pozele il mai infatiseaza pe Peter in cada cu doua dintre fete, iar stewardul care a facut fotografiile, Gary May, a povestit ca petrecerea a continuat intr-o camera, cu una dintre ele. Asa cum spunea chiar Peter dupa incidentul de pe Heathrow - "Suntem pregatiti pentru situatii extreme" - , capitanul a dovedit ca stie sa faca fata provocarilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.