Head And Shoulders - Formatie de tip "cap si umeri" care apare la nivelul superior sau la cel inferior al pietei si indica o intoarcere semnificativa a trendului.Hedge - 1. Strategie conservativa folosita pentru a limita pierderea investitionala prin
Head And Shoulders - Formatie de tip "cap si umeri" care apare la nivelul superior sau la cel inferior al pietei si indica o intoarcere semnificativa a trendului.Hedge - 1. Strategie conservativa folosita pentru a limita pierderea investitionala prin efectuarea unei tranzactii inverse fata de pozitia existenta. 2. Cumpararea sau vanzarea unui contract futures ca un substituent temporal pentru o tranzactie cash care urmeaza a fi executata ulterior. De obicei, implica pozitii opuse in piata spot si in cea futures in acelasi timp.Hedge Funds - Modalitati de investitii alternative. Stilurile de tranzactionare ale fondurilor de hedging variaza foarte mult de la un fond la altul. Unele fonduri sunt de tip Macro Funds, care se implica in tranzactii ce vizeaza domenii largi ale vietii economice cum ar fi valute, obligatiuni, credit si piete de derivate. Altele, sunt mai specializate, cum ar fi cele bazate pe titluri convertibile sau titluri garantate ipotecar. Aceste fonduri opereaza ca si fonduri cu participare limitata. Exista, de asemenea, si limitari privind numarul partenerilor, standardele financiare minime, indatoririle si raspunderile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.