Trei hoti care, in noaptea din Ajunul Craciunului, au pradat casa deputatului PD, Cezar Preda, din sectorul 5 al Capitalei au fost prinsi de politistii bucuresteni. Anchetatorii sustin ca acestia au intrat in locuinta politicianului dupa ce au forta
Trei hoti care, in noaptea din Ajunul Craciunului, au pradat casa deputatului PD, Cezar Preda, din sectorul 5 al Capitalei au fost prinsi de politistii bucuresteni. Anchetatorii sustin ca acestia au intrat in locuinta politicianului dupa ce au fortat un geam termopan. Acestia au plecat cu un televizor LCD, bijuterii din aur, trei ceasuri de mana, un aparat de fotografiat digital si doua telefoane mobile. Valoarea prejudiciului a fost stabilita la aproximativ 60.000 de lei. Hotii au fost prinsi in flagrant de politistii Sectiei 4, in timp ce jefuiau sediul unei firme din sectorul 1. Oamenii legii au perchizitionat mai multe locuinte din comuna Pantelimon, unde au gasit, pe langa arme albe, o multime de bunuri furate, printre care si o parte din lucrurile deputatului. Mai mult, in buzunarul unuia dintre hoti, s-a gasit chiar unul dintre cele doua telefoane furate de la Cezar Preda.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.