Stefanos Theocharopoulos (39 de ani) a fost numit in functia de CEO al Cosmote Romania. Nikolaos Tsolas, care a detinut aceasta pozitie timp de doi ani si a condus filiala din Romania de la relansarea operatorului, s-a retras din motive personale. Th
Stefanos Theocharopoulos (39 de ani) a fost numit in functia de CEO al Cosmote Romania. Nikolaos Tsolas, care a detinut aceasta pozitie timp de doi ani si a condus filiala din Romania de la relansarea operatorului, s-a retras din motive personale. Theocharopoulos este licentiat al Universitatii Sussex in Inginerie Electronica, s-a alaturat Grupului OTE in 2002 si detinea, din anul 2006, pozitia de Director Executiv Business Development in cadrul OTEGlobe, membra a grupului OTE. Theocharopoulos este si membru in consiliul de administratie al Cosmote Romania.


Noul director general al operatorului grec este si cel mai tanar daca ne uitam pe “fisele” celorlalti directori de pe piata mobililor. Richard Moat (Orange) are 53 de ani, Liliana Solomon (Vodafone) 44 de ani, Chris Bataillard (Telemobil) 49 de ani, de aceeasi varsta cu Alexandru Oprea (director general RDS).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.