Rege. Carlos Melia, proprietarul unei agentii de turism, este mandru de orientarea sa sexuala Cel mai sexy homosexual din lume a fost ales, la sfarsitul saptamanii trecute, la concursul "Mr. Gay International". Ineditul show a avut loc la Hollywood,
Rege. Carlos Melia, proprietarul unei agentii de turism, este mandru de orientarea sa sexuala Cel mai sexy homosexual din lume a fost ales, la sfarsitul saptamanii trecute, la concursul "Mr. Gay International". Ineditul show a avut loc la Hollywood, in Los Angeles. Castigator a fost desemnat reprezentantul Argentinei, Carlos Fabian Melia, in varsta de 35 de ani. La competitie au participat reprezentanti din 21 de tari, Carlos reusind sa-si invinga rivalii atat datorita calitatilor fizice impresionante, cat si comportamentului din viata de zi cu zi. Carlos Melia este proprietarul unei agentii de turism, "Pride Travel" si militeaza pentru drepturile homosexualilor si lesbienelor. "Sunt foarte fericit ca am castigat titlul, cu atat mai mult cu cat toti concurentii au fost extrem de puternici din toate punctele de vedere", a declarat Carlos, imediat dupa concurs. "Nu mi-am ascuns niciodata orientarea sexuala si cred ca sa fii gay nu este o rusine. Suntem persoane normale, nu niste ciudati care trebuie marginalizati de societate", a mai spus el. Sponsorizat de straini Noul "Mister Gay" a dezvaluit ca a fost sustinut sa participe la concurs de companii din Australia. "Am avut ceva probleme sa-mi gasesc sponsori, tocmai pentru ca multa lume, inca, nu priveste homosexualitatea cu ochi buni. Din fericire, exista si persoane foarte deschise la minte, care au sarit imediat in ajutorul meu", a povestit argentinianul. Pe locul doi s-a clasat reprezentantul Marii Britanii, in timp ce reprezentantul Venezuelei si al Braziliei au primit titlul de "Cel mai atractiv gay in costum de baie" si de "Mister Popularitate". "Nu ma mir ca am fost ales "Mister Popularitate" pentru ca brazilienii sunt bine primiti in America", a declarat brazilianul Luciano Lupo. Castigatorul concursului a primit o importanta suma de bani si o vacanta, pentru doua persoane, in Florida.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.