Procurorii suceveni au trimis, ieri, in judecata trei hoti urmariti de ghinion. Desi isi propusesera sa puna mana pe seifuri pline de bani si s-au chinuit din greu sa decupleze alarme, sa intrerupa curentul electric, sa dea spargere dupa spargere, a
Procurorii suceveni au trimis, ieri, in judecata trei hoti urmariti de ghinion. Desi isi propusesera sa puna mana pe seifuri pline de bani si s-au chinuit din greu sa decupleze alarme, sa intrerupa curentul electric, sa dea spargere dupa spargere, acestia nu au reusit sa ia nici macar un leu, desi au furat mai multe case de bani. In total, sustin anchetatorii, Alexandru Palaghianu, de 20 de ani, Pavel Cora, de 30 de ani, si Adrian Mircea Munteanu, de 21 de ani, au spart intre 28 noiembrie si 16 decembrie 2007 trei oficii postale si doua agentii bancare BRD din judetul Suceava. Dupa fiecare spargere, hotii au descoperit stupefiati ca, desi au carat seifurile grele de cateva sute de kilograme in spate, in interior erau doar cateva stampile, insigne si chei. Cei trei au fost fost prinsi la sfarsitul lui 2007, cand se pregateau de o noua lovitura, iar acum risca 15 ani de inchisoare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.