Un tånar care urmarea, batea si jefuia septuagenare a fost prins de politistii bucuresteni. In perioada noiembrie 2007 - ianuarie 2008, pe raza Capitalei, politistii s-au confruntat cu un val de tålharii asupra unor femei in varsta de pe
Un tånar care urmarea, batea si jefuia septuagenare a fost prins de politistii bucuresteni. In perioada noiembrie 2007 - ianuarie 2008, pe raza Capitalei, politistii s-au confruntat cu un val de tålharii asupra unor femei in varsta de peste 70 de ani.

Femeile erau supravegheate in timp ce efectuau operatiuni bancare, dupa care erau urmarite, iar in momentul cand ajungeau in locuri retrase (ganguri de bloc sau alei) erau lovite, dupa care li se sustrageau bunurile si valorile aflate asupra lor. Pe 18 decembrie 2007, individul a atacat o femeie de 81 de ani, pe care a batut-o atat de rau, incat pe 1 ianuarie 2008, victima a murit in spital. Ca urmare a acestui eveniment, conducerea Politiei Capitalei a ordonat constituirea unei echipe operative formate din cadre ale Serviciului Omoruri si ale Serviciului Investigatii Criminale pentru descoperirea cat mai urgenta a autorului sau autorilor. Au fost luate la puricat toate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din locurile pe unde au trecut victimele inainte de a fi atacate. In urma vizionarii acestora, politistii au observat ca un individ de aproximativ 20 - 25 de ani, de constitutie astenica, brunet, imbracat sport, aparea tot timpul in spatele victimelor care efectuau operatiuni bancare. S-a trecut la identificarea individului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.