Compania cauta 40 de manageri pentru realizarea unui oras industrial la Jubail.

Filiala din Arabia Saudita a companiei Bechtel cauta manageri in domenii ca inginerie, constructii, dar si pe parte de contracte, controlul proiectelor si al calitatii sau in siguranta proiectelor. Cei 40 de manageri de care are nevoie compania pentru a pune pe picioare un intreg oras industrial la Jubail trebuie sa aiba cel putin cinci ani de experienta profesionala intr-o companie mare, cu proiecte de amploare, insa ideal ar fi sa aiba 10 ani de munca intr-un asemenea mediu. „Cautam oameni pentru echipa manageriala pentru cel mai mare proiect de inginerie civila din lume, care va mai dura inca 30 de ani. Am dat anunturi in toata lumea, dar ne intereseaza mai ales specialistii din Romania", a spus Andrew Emery, reprezentantul Departamentului de resurse umane al companiei Bechtel Arabia Saudita.

Emery a spus ca oferta companiei contine „salarii medii de 5.000 de euro pe luna, care, in functie de pozitie, experienta si pozitie, pot fi mai mici sau mai mari", bani pentru care guvernul saudit nu percepe taxe. In afara de salariile neimpozabile, angajatii de la Bechtel Arabia Saudita mai beneficiaza de cazare gratuita in apartamente de stat, „cu toate facilitatile si cu paza asigurata de guvern", a adaugat reprezentantul companiei. Se mai ofera bonusuri lunare si anuale pentru toti angajatii, pe linga cele acordate in functie de performanta, asigurare medicala, dar si plan de pensie pentru cei care doresc. „Angajatii care vor sa vina aici cu familiile pot face asta. In plus, asiguram educatie gratuita pentru primii doi copii. Pentru cei care aleg sa vina aici singuri oferim bilete de avion si vacante cu familia, care primeste de asemenea si asigurare medicala, ca si angajatii", a adaugat reprezentantul Departamentului de resurse umane.

In ceea ce priveste durata contractelor, Emery a precizat ca, „la inceput, contractele se incheie pe o perioada de doi ani, insa ulterior ele pot fi reinnoite in fiecare an, in functie de ce doreste angajatul si de performante". Tot dupa doi ani de munca in cadrul proiectului de la Jubail, angajatii pot opta si pentru o alta varianta, aceea „de a participa la alte proiecte ale companiei Bechtel in alte zone ale lumii, cum ar fi Statele Unite, Londra sau Austria", potrivit reprezentantului Bechtel Arabia Saudita. Emery a spus ca romanii care sint angajati pentru acest proiect din Arabia Saudita vor avea si posibilitatea unui transfer in Romania dupa expirarea celor doi ani in Jubail, pentru a lucra la proiecte dezvoltate de companie aici.

Detalii despre oferta la Bechtel Arabia Saudita, pe www.cotidianul.ro/select