Steven White, General Manager AXN pentru Europa Centrala, a fost prezent la o serie de discutii cu membrii Consiliului National al Audiovizualului, vizavi de difuzarea serialului “Veveritele sinucigase”. Gelu Trandafir, membru CNA, ne-a
Steven White, General Manager AXN pentru Europa Centrala, a fost prezent la o serie de discutii cu membrii Consiliului National al Audiovizualului, vizavi de difuzarea serialului “Veveritele sinucigase”. Gelu Trandafir, membru CNA, ne-a spus ca “la sedinta de astazi (marti, n.r.) am avut niste discutii pozitive cu cei de la AXN, care au recunoscut ca serialul cu veveritele era un program nepotrivit”. White a luat decizia ca programul sa nu se mai difuzeze, spunand ca transmiterea ultimului episod a fost “o greseala” si ca intreaga serie a fost data pe post pentru a umple spatiile publicitare. “Cei de la AXN s-au sesizat si au retras episoade si din alte programe.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.