Precautie. Copilul si iubita interlopului constantean sunt insotiti de bodyguarzi Afaceristul Liviu Dorin Bamburic, impuscat saptamana trecuta in scara unui bloc din Constanta, a fost transferat, ieri, la Spitalul Fundeni din Capitala, unde a fost a
Precautie. Copilul si iubita interlopului constantean sunt insotiti de bodyguarzi Afaceristul Liviu Dorin Bamburic, impuscat saptamana trecuta in scara unui bloc din Constanta, a fost transferat, ieri, la Spitalul Fundeni din Capitala, unde a fost adus cu un elicopter SMURD. Potrivit reprezentantilor unitatii medicale, Bamburic a fost adus in Bucuresti la cererea familiei pentru a fi supus unor analize amanuntite si pentru a-i fi scoase din corp ultimele patru gloante. La sosire, barbatul era stabilizat din punct de vedere medical. Surse apropiate anchetatorilor ne-au precizat ca rudele afaceristului se temeau ca acesta va fi tinta unui nou atac mafiot si au insistat sa fie adus in Capitala pentru a fi protejat mai bine. Liviu Dorin Bamburic, patronul discotecii Two din Constanta, a fost impuscat, in noaptea de 16 spre 17 ianuarie, in scara unui bloc din cartierul constantean Tomis Nord. Desi nu au reusit inca sa-l identifice pe agresor, politistii cred ca a fost victima unui atentat mafiot. Se pare ca Bamburic datora doua milioane de lei unui camatar din Constanta, si alte trei milioane unui alt camatar din Bucuresti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.