Sansa. Cantaretul a acceptat sa participe la selectia nationala cu melodia "Te iubesc!" din pura intamplare Dupa o absenta de un an din randurile artistilor care isi doresc sa reprezinte Romania la Eurovision, Adrian Enache s-a inscris din nou in co
Sansa. Cantaretul a acceptat sa participe la selectia nationala cu melodia "Te iubesc!" din pura intamplare Dupa o absenta de un an din randurile artistilor care isi doresc sa reprezinte Romania la Eurovision, Adrian Enache s-a inscris din nou in competitie. Artistul participa la selectie cu piesa "Te iubesc!", compusa de Cristian Nistor. "In fiecare an am promovat cate un jucator din nationala de fotbal a artistilor, al carei capitan sunt. Anul trecut au fost baietii de la Alb Negru, cu proiectul Todomondo, iar anul acesta este Cristian, a carui piesa o interpretez eu", ne-a povestit Adrian Enache. Inedit este modul in care cantaretul a auzit pentru prima oara melodia cu care participa: "S-a intamplat in timpul campionatului international de fotbal, cand eram foarte ocupati cu antrenamentele si cu meciurile si nu aveam timp de altele. Cristian, insa, a profitat de un moment de pauza a meciului si a inceput sa mi-o fredoneze pe marginea terenului", sustine cantaretul. A fost dragoste la prima auditie si, in acel moment, Adrian a decis ca a venit momentul sa se inscrie la preselectiile Eurovision. Pleaca in Japonia cu echipa Imediat dupa Eurovision, Adrian Enache si echipa lui de artisti vor decola catre Japonia, unde se tine campionatul international de fotbal in sala. Meciurile, care ar fi trebuit sa aiba loc luna viitoare, au fost amanate din cauza competitiei muzicale. De cand a fost numit presedintele Ligii de fotbal a artistilor, Adrian Enache a devenit un fan impatimit al echipamentului Nationalei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.