Romania va participa, anul acesta, la Carnavalul de la Venetia, in calitate de invitata de onoare, oficialii romani sperand ca evenimentul va permite o mai buna perceptie a imaginii tarii in strainatate. Cioroianu a precizat ca anul 2008 este cel in
Romania va participa, anul acesta, la Carnavalul de la Venetia, in calitate de invitata de onoare, oficialii romani sperand ca evenimentul va permite o mai buna perceptie a imaginii tarii in strainatate. Cioroianu a precizat ca anul 2008 este cel in care organizatorii Carnavalului de la Venetia au decis sa initieze un nou program, "Veneutia, Porta del Est", care se va desfasura pe o perioada de cinci ani si care isi propune sa adauge noi elemente din traditia si cultura altor state.
"Consideram ca este foarte important ca Romania este primul invitat al acestui program, iar prezenta romaneasca se va desfasura pe intreaga perioada a carnavalului, adica 26 ianuarie - 5 februarie", a spus Cioroianu, precizand ca anul acesta tema evenimentului este "Şase simturi in sase cartiere".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.