Un sofer care era atat de beat incat nu a putut sufla in etilotest a fost oprit in trafic, duminica noaptea, de politistii damboviteni, care au fost alertati de mai multi pietoni, dupa ce barbatul a provocat un scandal langa Targoviste. Constatand c
Un sofer care era atat de beat incat nu a putut sufla in etilotest a fost oprit in trafic, duminica noaptea, de politistii damboviteni, care au fost alertati de mai multi pietoni, dupa ce barbatul a provocat un scandal langa Targoviste. Constatand ca barbatul care a provocat scandal circula cu autoturismul in zig-zag, oamenii au sunat la serviciul de urgenta, iar un echipaj l-a oprit pe acesta in trafic. "Omul a fost atat de beat incat, desi a vrut, nu a mai avut putere sa sufle in etilotest. Soferul are 34 de ani, se numeste Marian Gubert si este din Targoviste. El a recunoscut ca se intorcea de la un chef, unde a baut foarte mult, dar a avut tupeul sa ne spuna ca poate conduce autoturismul chiar si in aceste conditii. Era foarte beat si a cantat tot timpul", a declarat subinspectorul Bogdan Oproiu, de la Serviciul Politiei Rutiere Dambovita.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.