In opinia unui judecator din cadrul Tribunalului Bucuresti, detinerea ilegala a armelor de foc nu prezinta pericol social. Armele au fost confiscate de politisti in urma unor descinderi imobiliare la locuintele unor interlopi din Piatra Neamt care i
In opinia unui judecator din cadrul Tribunalului Bucuresti, detinerea ilegala a armelor de foc nu prezinta pericol social. Armele au fost confiscate de politisti in urma unor descinderi imobiliare la locuintele unor interlopi din Piatra Neamt care intocmisera un plan prin care urmau sa-sI lichideze adversarii. Procurorii solicitasera, in baza probelor, emiterea de mandate de arestare pe numele inculpatilor Adrian Marin Botez, Costel Acozmei, Vasile Sorin Mazilu, Ion Zavate si Florin Mircea Savu, sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, contrabanda calificata cu armament si detinere, fara drept, de arme si munitii. Un judecator de la Tribunalul Bucuresti, dupa audierea inculpatilor si a acuzarii, a considerat ca nu prezinta pericol social faptele relatate de procurori, dispunand cercetarea acestora in stare de libertate, sustin surse judiciare. Pentru Botez s-a dispus doar interdictia de a parasi tara pe perioada cercetarilor, adauga sursele citate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.