Cei cinci s-au pregatit pentru a-si urma planul prin achizitionarea mai multor arme, printr-o filiera din Italia si Spania, care ar fi coordonata de Ion Clamparu. La sfarsitul saptamanii trecute, procurorii au cerut emiterea unor mandate de arestare
Cei cinci s-au pregatit pentru a-si urma planul prin achizitionarea mai multor arme, printr-o filiera din Italia si Spania, care ar fi coordonata de Ion Clamparu. La sfarsitul saptamanii trecute, procurorii au cerut emiterea unor mandate de arestare preventiva, pentru 29 de zile, pentru Adrian Marin Botez, Costel Acozmei, Vasile Sorin Mazilu, Ion Zavate si Florin Mircea Savu, acuzati de constituire a unui grup infractional organizat, contrabanda calificata cu armament si detinere, fara drept, de arme si munitii. Potrivit Mediafax, un judecator de la Tribunalul Bucuresti, dupa audierea inculpatilor si a acuzarii, a considerat ca nu prezinta pericol social faptele relatate de procurori, dispunand cercetarea acestora in stare de libertate. Procurorii au formulat recurs impotriva deciziei de eliberare a celor cinci, care se va judeca in aceasta saptamana, la Curtea de Apel Bucuresti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.