Saudi Telecom a cumparat 35% din Oger Telecom, compania care detine si Telemobil, pretul actiunilor fiind de 2,6miliarde de dolari. Oger, care este controlat de familia libaneza Hariri, a mai fost in discutii sI cu grupul Vivendi dar negocierile s-au

Saudi Telecom a cumparat 35% din Oger Telecom, compania care detine si Telemobil, pretul actiunilor fiind de 2,6miliarde de dolari. Oger, care este controlat de familia libaneza Hariri, a mai fost in discutii sI cu grupul Vivendi dar negocierile s-au impotmolit anul trecut.

Recent, Saudi Oger a anuntat achizitionarea de la partenerul sau Qualcomm participatia in compania Inquam (50%) preluand astfel in toatalitate operatorul Telemobil. Saudi Oger este actionarul principal al Oger Telecom, operatorul fiind prezent pe pietele din Arabia Saudita, Liban, Iordania, Africa de Sud si Turcia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.