Premierul Tariceanu se va afla, azi, la Praga, pentru o vizita oficiala in care va discuta cu omologul sau ceh, Mirek Topolanek, despre relatiile economice dintre Romania si Cehia, urmand sa fie semnat si un document de protejare reciproca a investit
Premierul Tariceanu se va afla, azi, la Praga, pentru o vizita oficiala in care va discuta cu omologul sau ceh, Mirek Topolanek, despre relatiile economice dintre Romania si Cehia, urmand sa fie semnat si un document de protejare reciproca a investitiilor din cele doua tari, informeaza Mediafax. Cei doi premieri vor participa si la deschiderea lucrarilor Forumului oamenilor de afaceri din cele doua tari, cu tema "Republica Ceha si Romania, parteneri in UE". "Unul dintre obiectivele noastre este consolidarea relatiilor de parteneriat bilateral romano-ceh, in special in domeniul economic", a declarat Tariceanu. Delegatia oficiala, din care face parte si ministrul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii liberale, Ovidiu Silaghi, va fi insotita si de un grup al oamenilor de afaceri, care vor participa la forumul economic.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.