Infrångerea din primul amical al anului, 0-2 cu Metalurgs Ljepaja, i-a speriat pe conducatorii dinamovisti. Borcea si ceilalti si-au dat seama ca Cornel Talnar nu poate sa duca echipa pe primele locuri. Primul sunat a fost Razvan Lucescu, tehn
Infrångerea din primul amical al anului, 0-2 cu Metalurgs Ljepaja, i-a speriat pe conducatorii dinamovisti. Borcea si ceilalti si-au dat seama ca Cornel Talnar nu poate sa duca echipa pe primele locuri. Primul sunat a fost Razvan Lucescu, tehnician pe care “cåinii” vor sa il aduca inaintea returului.

Actionarii lui Dinamo insista din nou pentru venirea lui Razvan Lucescu, desi declarasera ca vor merge pe mana lui Cornel Talnar pana la finalul sezonului. Cristi Borcea si ceilalti s-au speriat dupa umilinta suferita de echipa lor in primul amical al iernii. “Cainii” antrenati Talnar au pierdut, 0-2, in fata letonilor de la Metalurgs Ljepaja. Ingrijorator pentru oficialii si fanii ros-albilor a fost ca echipa a platit tribut proastei organizari in teren, nu lipsei formei fizice, inerente pentru inceputul perioadei de pregatire. Sefii clubului din Soseaua Stefan cel Mare i-au propus din nou lui Lucescu jr sa devina antrenorul “cainilor”, aratan-du-se gata sa ii satisfaca orice doleanta. Fiul lui Mircea Lucescu nu a vrut sa dea nici un raspuns concret, promitand ca se va gandi la oferta. Este putin probabil insa ca el sa o paraseasca pe FC Brasov, in conditiile in care a conturat o echipa care poate face fata chiar si in Liga I. Brazilianul Fabinho si fostul rapidist Maldarasanu sunt noile achizitii ale clubului de la poalele Tampei. Precipitarea dinamovistilor este cauzata si de o stire publicata in cotidianul german “Bild”, potrivit careia Lucescu jr este in tratative cu Hamburg SV.

Talnar are lacune la capitolul personalitate
Conducatorii clubului din Soseaua Stefan cel Mare l-ar fi preferat pe Cornel Talnar deoarece acesta nu este genul care sa ii contrazica. In acest sens este elocvent episodul petrecut inainte ca Gabriel Torje sa semneze cu Dinamo.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.