Decadere. Antrenorul lui Manchester United a dat in mintea huliganilor printr-un gest obscen facut la ultimul meci de campionat Tensiunea partidei cu Reading i-a trezit lui Alex Ferguson instinctele de baiat rau. Managerul "diavolilor rosii" a uitat
Decadere. Antrenorul lui Manchester United a dat in mintea huliganilor printr-un gest obscen facut la ultimul meci de campionat Tensiunea partidei cu Reading i-a trezit lui Alex Ferguson instinctele de baiat rau. Managerul "diavolilor rosii" a uitat complet de titlul nobiliar de "Sir", socand asistenta de pe "Madejski Stadium" in doua randuri. Prima data, deschiderea de scor a lui Wayne Rooney, din minutul 77, i-a produs asa de multa euforie celebrului antrenor, incat acesta a sarbatorit golul cu un semn obscen facut din maini catre fanii echipei gazda. Pentru ca, dupa golul lui Cristiano Ronaldo din finalul jocului, "Fergie" sa-i arate pumnul lui Wally Downes, oponentul sau de pe banca tehnica. Camerele de luat vederi n-au ratat momentele de rabufnire ale managerului de la United, care ar urma sa fie "ars" drastic de catre Comisia de Disciplina a Federatiei. "Mi-am exprimat usurarea si bucuria pentru faptul ca am castigat unul dintre cele mai grele meciuri din acest sezon. Reading a fost mereu o echipa greu de batut", s-a scuzat Ferguson, care la finalul meciului i-a intins, totusi, mana adversarului sau. Tehnicianul scotian nu e strain de sanctiunile disciplinare. In urma cu doua luni, Sir Alex a primit doua etape de suspendare si o amenda de 7.000 de euro, pentru ca a criticat arbitrajul de la partida pierduta cu Bolton.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.