Scoala a fost infiintata in 1878 in Statele Unite iar acum este prezenta in aproape 70 de tari prin 550 de centre si este recunoscuta in mod special pentru eficacitatea si usurinta invatarii unei limbi straine prin celebra Metoda Berlitz. Aceasta me
Scoala a fost infiintata in 1878 in Statele Unite iar acum este prezenta in aproape 70 de tari prin 550 de centre si este recunoscuta in mod special pentru eficacitatea si usurinta invatarii unei limbi straine prin celebra Metoda Berlitz. Aceasta metoda consta in predarea unei limbi fara a utiliza traducerea intr-o alta limba si permite invatarea limbilor straine in acelasi mod natural in care copiii invata limba materna. Dealtfel, scolile Berlitz sunt cunoscute pentru gama atat de larga de limbi predate incat, practic, orice limba vorbita pe glob poate fi predata intr-o scoala Berlitz. Cursurile sunt sustinute de profesori vorbitori nativi sau fluenti ai limbii predate. Scoala din Capitala are 25 de profesori si 15 sali de curs, majoritatea grupelor fiind formate din patru-sase persoane. O alta noutate a scolii o reprezinta posibilitatea oferita cursantului de a-si alege numarul de ore pe zi, acestea putand ajunge si la 12. Scoala din Romania ofera cursuri atat adultilor (cu specializari in diferite domenii profesionale), cat si copiilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.