Fosta "Mama Natura" a reusit sa slabeasca mai bine de 10 kg in doar cateva luni, urmand un regim draconic. Din toamna anului trecut, Roxana Ionescu a decis sa-si remodeleze silueta. "Mi-am schimbat total stilul de viata. Urmez sedinte de masaj de ca
Fosta "Mama Natura" a reusit sa slabeasca mai bine de 10 kg in doar cateva luni, urmand un regim draconic. Din toamna anului trecut, Roxana Ionescu a decis sa-si remodeleze silueta. "Mi-am schimbat total stilul de viata. Urmez sedinte de masaj de cateva ori pe saptamana si am renuntat la multe dintre placerile culinare. "Dieta este foarte stricta: iau masa la ore fixe, nimic prajit, consum doar doua felii de paine pe zi, uscate in cuptor, nu asociez carnea cu cartofii, consum mult peste si salata verde, nu mai beau sucuri, ci numai apa plata, ceaiuri neindulcite, lactate degresate si cafea neagra. Imi este interzis cu desavarsire sa mananc orice fel de dulciuri. De altfel, nu am mai mancat o ciocolata de cinci luni", ne-a declarat Roxana Ionescu. In ciuda informatiilor aparute zilele trecute intr-un alt tabloid, conform carora Roxana Ionescu ar manca ciocolata pentru a-si spori sansele de a avea o fetita, iata ca vedeta nu a mai pus gura pe dulciuri de aproape jumatate de an.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.