Scandalul profesoarei sexy din Roman continua. Bogdan Giurgi, fostul sot al profesoarei careia i s-au postat pe Internet fotografii in pozitii erotice, a intrat sub ancheta politiei. Iulia Ciobanu a depus impotriva acestuia o reclamatie in care l-a
Scandalul profesoarei sexy din Roman continua. Bogdan Giurgi, fostul sot al profesoarei careia i s-au postat pe Internet fotografii in pozitii erotice, a intrat sub ancheta politiei. Iulia Ciobanu a depus impotriva acestuia o reclamatie in care l-a acuzat de difuzarea fara drept a unor materiale private si de faptul ca ar fi amenintat-o cu moartea. Ea a sustinut ca respectivele fotografii fusesera facute de fostul ei sot in apartamentul conjugal si ca acesta i le-a difuzat pe Internet drept razbunare, imediat dupa pronuntarea divortului. Totodata, femeia s-a plans de faptul ca fostul ei sot a amenintat-o ca o va ucide si ii va distruge familia.

Scandalul a izbucnit in urma cu doua saptamani, cand 32 de poze erotice ale unei foste profesoare din Roman au impanzit reteaua locala de Internet. Iulia Ciobanu predase limba si literatura romana la Liceul cu Program Sportiv din localitate, insa demisionase in cursul anului trecut pentru a se angaja mai apoi ca translator la firma Arcelor Mittal. Inca dinainte de a-si parasi postul de la catedra, femeia se plansese unor colegi ca incepusera sa-i fie postate pe net unele fo tografii fara acceptul ei. Ulterior, ea s-a despartit de sot, divortul fiind pronuntat pe 14 decembrie anul trecut. Imediat dupa aceea, pozele sexy au inceput sa fie difuzate din belsug. Iulia Ciobanu si-a acuzat fostul sot, sustinand ca acesta o fotografiase in timpul casniciei si ca, dupa divort, ii postase fotografiile pe Internet ca sa o discrediteze. Ea a depus la politie o reclamatie in care si-a acuzat fostul sot nu numai de difuzarea fara drept a unor materiale private, ci si de faptul ca acesta incepuse sa o ameninte cu moartea. La randul sau, Bogdan Giurgi, ex-sotul incriminat, si-a negat vinovatia, sustinand ca nu stie cine a facut si nici cine a postat pe Internet fotografiile cu pricina.

Fostul sot al Iuliei a acceptat, insa, sa faca unele declaratii in care si-a sustinut in continuare nevinovatia. El a admis faptul ca fotografiile fusesera facute in apartamentul in care locuise cu fosta sotie, insa a afirmat cu tarie ca nu el a fost cel care le facuse. „Am fost chemat la audieri, insa nu mi s-a gasit nimic care sa-mi probeze cu ceva pretinsa vinovatie, iar asta pur si simplu fiindca sunt nevinovat. Nu eu sunt cel care i-a facut Iuliei acele fotografii. Nici un sot sanatos mintal nu-si fotografiaza sotia dezbracata in asemenea pozitii. Cu atat mai mult, nu puteam fi eu cel care i-a difuzat pozele pe net. Nu am ameninta-t-o niciodata, ci dimpotriva, vad ca ea este cea care vrea sa ma distruga, tarandu-ma pe la politie sub tot felul de acuzatii. Probabil ca este victima unui santaj din partea altcuiva, iar acum incearca sa rezolve problema dand vina pe mine.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.