Fabrica pe care Nokia urmeaza sa o construiasca langa Cluj este o sansa pentru locuitorii regiunii, apreciaza publicatia Der Spiegel. Pasunile din Transilvania nu au mai avut parte de atata actiune de la retragerea romanilor, comenteaza Der Spiegel,
Fabrica pe care Nokia urmeaza sa o construiasca langa Cluj este o sansa pentru locuitorii regiunii, apreciaza publicatia Der Spiegel. Pasunile din Transilvania nu au mai avut parte de atata actiune de la retragerea romanilor, comenteaza Der Spiegel, apreciind insa ca, in conditiile in care producatorul Nokia prelucreaza deja terenul pentru construirea unei noi fabrici, lumea moderna se indreapta catre aceasta parte a Romaniei cu o viteza uimitoare, inclusiv pentru texanul John Guerry, seful santierului.
Potrivit publicatiei germane, fabrica de la Cluj s-a dezvoltat intr-un ritm foarte rapid astfel incat, la mai putin de cinci luni de la inceperea lucrarilor, exteriorul uzinei este aproape finisat, iar in interior specialistii au instalat deja mai multe computere care vor urmari fluxurile de componente ale viitoarelor telefoane. De altfel, potrivit Der Spiegel, in luna martie fabrica va incepe deja livrarea primelor aparate in Europa si Asia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.