Philips Electronics a afisat ieri un profit obtinut in al patrulea trimestru din 2007 din activitatea de baza peste asteptarile analistilor, precizand insa ca divizia medicala este inca afectata de rezultatele slabe pe piata americana, informeaza Reu
Philips Electronics a afisat ieri un profit obtinut in al patrulea trimestru din 2007 din activitatea de baza peste asteptarile analistilor, precizand insa ca divizia medicala este inca afectata de rezultatele slabe pe piata americana, informeaza Reuters, transmite NewsIn. Compania a declarat ca nivelul castigurilor inainte de dobanzi, taxe si amortizare (EBITA) a crescut cu 17%, la 865 milioane euro, depasind estimarile analistilor, care mizau pe un rezultat de 798 milioane euro. Divizia medicala a Philips, care este unul dintre primii trei producatori de echipament medical din lume, a atins asteptarile pietei, obtinand castiguri de 354 milioane euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.