Organizatia Partidului Noua Generatie Iasi a trecut cu arme si bagaje la Partidul Initiativa Nationala Iasi. Liderii celor doua partide spun ca 75%  din membrii filialei partidului lui Gigi Becali au parasit partidul pentru a pleca la PIN si, i
Organizatia Partidului Noua Generatie Iasi a trecut cu arme si bagaje la Partidul Initiativa Nationala Iasi. Liderii celor doua partide spun ca 75% din membrii filialei partidului lui Gigi Becali au parasit partidul pentru a pleca la PIN si, in acest moment, filiala ieseana a partidului lui Cosmin Gusa ar avea cu 1.000 de membri mai mult. „Motivul plecarii noastre a fost teapa pe care am primit-o de la conducerea centrala, de la Gigi Becali, care speram ca o sa ne ajute. Nu a interesat pe nimeni, nici pe Gigi Becali, ca Iasiul este al treilea oras din tara. Acum am ramas fara bani si nu sunt sanse sa-i recuperam cumva“, a declarat Leon Donciu, fost vicepresedinte al PNG Iasi. Pe de alta parte, desi partidul are doar cateva procente in sondaje la Iasi, conducerea PIN a anuntat ca in luna februarie va desemna un candidat pentru primaria ieseana la alegerile locale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.