Adela Bamburic, in varsta de 12 ani, fetita omului de afaceri constantean care a fost impuscat de un individ necunoscut, nu s-a mai dus la scoala de joia trecuta, ziua cand a avut loc tragedia. Cum fetita se afla in grija matusii Adina, se pare ca a
Adela Bamburic, in varsta de 12 ani, fetita omului de afaceri constantean care a fost impuscat de un individ necunoscut, nu s-a mai dus la scoala de joia trecuta, ziua cand a avut loc tragedia. Cum fetita se afla in grija matusii Adina, se pare ca aceasta a luat decizia ramanerii fetitei acasa pentru a nu o expune unui eventual atac mafiot. "Am vorbit cu matusa sa, care are grija in acest moment de ea, si i-am spus ca ii vom acorda protectie daca o va aduce. O vom lua din fata scolii si o vom proteja cat timp sta aici. Nu o putem lasa asa, nesupravegheata. Cu mafiotii astia nu te pui", a declarat directorul unitatii scolare, Victor Radulescu. Liviu Bamburic, care se afla in stare stabila dupa ce a fost impuscat cu opt gloante, este victima unei razbunari sau reglari de conturi, potrivit politistilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.