OPTIMIST. Pe Iuliu Muresan nu-l sperie achizitiile facute de Steaua si Dinamo. Spune ca si trupa lui "Ando" este mai puternica decat in turul de campionat Trairi. Presedintele clubului CFR Cluj a fost impresionat de paradele pe care le-a facut porta
OPTIMIST. Pe Iuliu Muresan nu-l sperie achizitiile facute de Steaua si Dinamo. Spune ca si trupa lui "Ando" este mai puternica decat in turul de campionat Trairi. Presedintele clubului CFR Cluj a fost impresionat de paradele pe care le-a facut portarul suedez la meciul cu Energie Cottbus, scor 0-0 - Multumit de jocul echipei? - Da, cu atat mai mult cu cat jucatorii se afla intr-un stagiu de pregatire fizica. Au cate doua antrenamente dure pe zi. De fapt, Andone nu avea de gand sa includa si amicale in aceasta perioada, dar, pana la urma, s-a razgandit si a fixat doua. - Ce i-a lipsit echipei? - Doar prospetimea, insa e un lucru normal pentru aceasta perioada. - Ce impresie v-au lasat achizitiile? - In primul rand, portarul Hirschfeld. A avut doua parade... A scos o minge din cinci metri. Nici nu stiu cum a facut?! Are un lipici la minge cum nu am mai vazut, priza foarte buna, inteligenta. Ruiz si Dubarbier au avut cate doua ocazii, iar Dorsin, chiar daca a intrat dupa doua zile de absenta de la pregatiri, s-a miscat bine. Un jucator util. - Sa intelegem ca nu mai au nevoie de timp pentru a se integra in echipa? - N-am spus asta. Am remarcat doar calitatile lor. De timp... este nevoie. Sa spun, asa, vreo doua saptamani. De exemplu, pe argentinianul Peralta il incomodeaza diferenta de fus orar. Are nevoie de timp pentru a se adapta. - Formula de baza va fi aceea cu care "Ando" a inceput meciul cu nemtii? - Vor fi multe schimbari. Andone a echilibrat echipele. Nu a vrut ca o repriza sa fim zmei, iar in cealalta, la pamant.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.