Dumitru Dragomir, seful LPF, a vorbit ieri despre jucatorii din Columbia si Peru, adusi de Steaua in aceste zile, indoindu-se de valoarea acestora. "Steaua a facut transferuri foarte frumoase, dar sa-i vedem si la joc. Sunt frumosi, brunetei asa, si
Dumitru Dragomir, seful LPF, a vorbit ieri despre jucatorii din Columbia si Peru, adusi de Steaua in aceste zile, indoindu-se de valoarea acestora. "Steaua a facut transferuri foarte frumoase, dar sa-i vedem si la joc. Sunt frumosi, brunetei asa, si sunt fotbalisti buni, ca asa am vazut in presa. Cel mai reusit transfer este al lui Mirel Radoi. Asta este cel mai bun transfer din Romania", a comentat Dragomir. Mitica a vorbit si despre anchetarea de catre DNA a conducatorilor din fotbal. "Este bine ca organele abilitate sa-si faca datoria. Cei vinovati sa plateasca, dar si cei care ii acuza pe cei nevinovati sa plateasca la fel. Obligatoriu, pentru ca nu poti sa-ti bati joc de niste oameni. Pana la proba contrarie, eu cred ca sunt nevinovati. LPF nu s-a ocupat de transferuri, altfel imi puneati si mie in carca ceva!", a spus Dragomir. Seful LPF s-a referit si la situatia de la Dinamo, apreciind ca Dinu trebuie sustinut. "Dinamo are antrenor. Dinu este unul dintre cei mai luminati. Este purtator de creier. Lasati-l macar pana in vara sa faca ceva la Dinamo", a afirmat Dragomir. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.