Companiile Renault si Nissan au incheiat ieri un acord pentru inceperea productiei de serie a unor masini propulsate electric destinate pietei din Israel. Masina va avea o autonomie de 100 de kilometri in cazul traficului de oras si de 160 de kilomet
Companiile Renault si Nissan au incheiat ieri un acord pentru inceperea productiei de serie a unor masini propulsate electric destinate pietei din Israel. Masina va avea o autonomie de 100 de kilometri in cazul traficului de oras si de 160 de kilometri in afara localitatilor.
Automobilul poate accelera de la 0 la 100 km/h in 13 secunde si poate atinge o viteza maxima de 110 km/h. Potrivit unor declaratii recente ale directorului general al Renault-Nissan, Carlos Ghosn, vehiculele electrice vor fi disponibile pe piata din Israel incepand cu anul 2011. Proiectul va fi condus de fostul director al SAP, Shai Agassi, si necesita investitii initiale de peste 400 de milioane de dolari, prototipul unei masini de acest tip aflandu-se deja in circulatie in Israel.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.