Ionut Lupescu, directorul general al FRF, a declarat ieri ca ancheta DNA privind transferurile din Liga I trebuie dusa la capat, pentru ca indiferent de rezultatul acesteia fotbalul romanesc va avea de castigat. "Aceasta ancheta este spre binele fotb
Ionut Lupescu, directorul general al FRF, a declarat ieri ca ancheta DNA privind transferurile din Liga I trebuie dusa la capat, pentru ca indiferent de rezultatul acesteia fotbalul romanesc va avea de castigat. "Aceasta ancheta este spre binele fotbalului, indiferent cum ar fi ea. Daca se gaseste un vinovat sau vinovati, atunci fotbalul se curata de rele si toata lumea va fi multumita. In caz ca cei acuzati vor fi gasiti vinovati este din nou un lucru bun pentru ca se va vedea ca in fotbalul romanesc nu sunt probleme. Asa ca ancheta asta trebuie dusa pana la capat si indiferent care va fi rezultatul ei fotbalul romanesc are de castigat", a spus oficialul FRF. Acesta a vorbit si despre jucatorii straini din campionatul intern. "Pe problema jucatorilor comunitari acum nu putem face nimic pentru ca este legislatia europeana in vigoare. E vorba de accesul liber la locul de munca. Sper ca proiectul pe care il au Blatter (n.r. - presedintele FIFA Sepp Blatter) cu Platini (n.r. - presedintele UEFA Michel Platini), prin care intr-o echipa, in primul unsprezece, sa fie 6 jucatori autohtoni si 5 stranieri, sa poata sa fie aplicat. Stiu de discutiile pe care le-au avut ei cu Uniunea Europeana si sper sa reuseasca. Este o lupta grea, dar sper sa reuseasca. Daca vor realiza acest lucru atunci cu siguranta ca aceasta regula o vom implementa si noi in Romania", a spus Lupescu. Oficialul Federatiei Romane de Fotbal a explicat ca in cadrul sedintei Comitetului Executiv al FRF s-a validat procedura de distribuire a biletelor pentru Euro 2008, fara insa a detalia. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.