Cel mai bine platit antrenor roman al momentului, Mircea Lucescu , n-a ramas insensibil la ofertele venite din Turcia. Aflat, cu actuala sa echipa de club, Santior Donetk, in cantonament in Israel, Lucescu - care a avut oferte de la Galatasary si Be
Cel mai bine platit antrenor roman al momentului, Mircea Lucescu , n-a ramas insensibil la ofertele venite din Turcia. Aflat, cu actuala sa echipa de club, Santior Donetk, in cantonament in Israel, Lucescu - care a avut oferte de la Galatasary si Besiktas (team-uri pe care le-a pregatit in trecut), dar si de la Fenerbahce si nationala "Semilunei" -, a spus: "Daca voi avea oportunitatea, dupa Donetk, prima mea optiune va fi Turcia. Primesc multe oferte din aceasta tara, dar acum sunt antrenor la Sahtior. Atat timp cat muncesc la aceasta formatie, nu ma gandesc la plecare". El a precizat ca ii este dor, in special, sa se plimbe prin Istanbul si sa manance peste in restaurantele din orasul de pe malul Bosforului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.