Intamplare. Cei doi indragostiti s-au cunoscut in urma cu doi ani, cand Mihai se intorcea de la divortul de fosta nevasta Doi insuratei din Iasi au spart toate canoanele in materie de casatorii. Pe 20 decembrie anul trecut, Ana Ciubotariu si Mihai T
Intamplare. Cei doi indragostiti s-au cunoscut in urma cu doi ani, cand Mihai se intorcea de la divortul de fosta nevasta Doi insuratei din Iasi au spart toate canoanele in materie de casatorii. Pe 20 decembrie anul trecut, Ana Ciubotariu si Mihai Tudose si-au unit destinele in prezenta rudelor. Pana aici nimic iesit din comun, dar daca adaugam ca Ana are 81 de ani, iar Mihai - 59, atunci povestea are un farmec aparte. Totul a inceput pe 26 iunie 2006. Mihai se intorcea de la un termen al propriului divort si, oprindu-se sa stea de vorba cu un vecin de-al Anei, au ajuns sa ii faca o vizita batranei. La prima vedere i s-a parut "o femeie cumsecade", iar dupa cateva saptamani s-au si imprietenit. "E un om bun, iar eu voiam sa am alaturi un suflet care sa-mi cumpere si mie o paine cand eu nu pot", povesteste batranica. Desi mai fusese casatorita si ea, pentru doi ani, in tinerete, Ana, fost depozitar la Biblioteca Centrala Universitara, nu s-a dat in laturi sa isi uneasca destinul de cel al lui Mihai, fost muncitor la o fabrica de mobila. Au vrut sa se casatoreasca mai devreme, insa birocratia le-a stat in cale. Cei de la Starea Civila i-au cerut Anei copia dupa hotararea de divort din 1957, pe care o pierduse insa. Cei doi se inteleg de minune si nu se cearta nici macar din cauza emisiunilor preferate. Amandoi au aceleasi gusturi: muzica si stiri. Acum asteapta un alt eveniment: pe 11 martie Ana va implini 82 de ani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.