Compania japoneza Kyocera va achizitiona divizia de telefonie mobila a Sanyo Electric Co Ltd, ce in prezent merge in pierdere, contra sumei de 375-468 milioane dolari,  informeaza Reuters, citat de NewsIn. Se asteapta ca acordul, ce va intra in
Compania japoneza Kyocera va achizitiona divizia de telefonie mobila a Sanyo Electric Co Ltd, ce in prezent merge in pierdere, contra sumei de 375-468 milioane dolari, informeaza Reuters, citat de NewsIn. Se asteapta ca acordul, ce va intra in vigoare de la 1 aprilie, sa sporeasca operatiunile Kyocera in SUA, dat fiind faptul ca Sanyo are ca principal client compania Sprint Nextel Corp pe piata americana, permitand astfel companiei Sanyo sa se concentreze pe produsele de baza. Pretul final pentru achizitia diviziei de telefoane mobile a Sanyo va fi stabilit in septembrie, potrivit unui purtator de cuvant al Sanyo.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.