Zeci de vibratoare confiscate de Directia de Finante si Garda Financiara Vrancea in 2007 au fost vandute, "pe sub mana", la magazinul de desfacere al institutiilor, la preturi reduse cu pana la 75%. Surse din cadrul Directiei de Finante au declarat,
Zeci de vibratoare confiscate de Directia de Finante si Garda Financiara Vrancea in 2007 au fost vandute, "pe sub mana", la magazinul de desfacere al institutiilor, la preturi reduse cu pana la 75%. Surse din cadrul Directiei de Finante au declarat, pentru CANCAN, ca jucariile erotice au fost confiscate deoarece au fost aduse fara acte in tara. Aceleasi surse spun ca "piesele de rezistenta" din seturile respective au fost cumparate imediat ce au ajuns in magazin de catre angajatii directiei si ai garzii. Pretul celui mai scump vibrator, dotat cu baterii si trei viteze, a fost de 150 de lei in sex-shop, dar la magazinul finantistilor a fost vandut cu 38 de lei. "Nu stiu care sunt sortimentele de produse comercializate la magazinul Directiei. Important este ca s-au vandut", a declarat seful Directiei de Finante Vrancea, Constantin Grigorica.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.