La un priveghi dintr-un mic sat din Chile, un octogenar s-a ridicat din cosciug sub privirile ingrozite ale rudelor care il jeleau. Membrii familiei lui Feliberto Carrasco, un pensionar de 81 de ani, erau convinsi ca acesta murise dupa ce l-au gasit
La un priveghi dintr-un mic sat din Chile, un octogenar s-a ridicat din cosciug sub privirile ingrozite ale rudelor care il jeleau. Membrii familiei lui Feliberto Carrasco, un pensionar de 81 de ani, erau convinsi ca acesta murise dupa ce l-au gasit fara suflu si rece. Fara a mai chema medicul sa constate decesul, ei au contactat o firma de pompe funebre, l-au imbracat in cel mai bun costum al sau si l-au asezat cu grija in sicriu. "Nu imi venea sa cred. Credeam ca mi se pare si am inchis ochii", povesteste nepotul sau, Pedro, in declaratia sa catre cotidianul Ultimas Noticias. "Cand i-am deschis, unchiul meu ma privea. Am inceput sa plang", a continuat acesta. Prima dorinta a celui "inviat" a fost sa primeasca un pahar cu apa, precizand ca nu il doare nimic. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.