Parlamentarii PC au depus ieri la Senat o initiativa legislativa ce prevede ca persoanele al caror venit lunar nu depaseste suma de 615 lei, utilizatori de energie electrica, sa beneficieze de un ajutor lunar in limita a 100 KW sub forma de compens

Parlamentarii PC au depus ieri la Senat o initiativa legislativa ce prevede ca persoanele al caror venit lunar nu depaseste suma de 615 lei, utilizatori de energie electrica, sa beneficieze de un ajutor lunar in limita a 100 KW sub forma de compensare.

"Ca finantare dorim sa anulam ordonanta prin care se scuteau de la plata impozitelor catre bugetul de stat 34 de societati comerciale, multe din domeniul energetic", a spus unul dintre initiatori, senatorul Marius Marinescu.

BORDEI. Senatorul conservator a mai aratat ca PC va face toate demersurile "pentru a-l expropria pe Costica Constanda de Satul Francez si de ultimii 4.600 de metri patrati din Parcul Bordei". "In schimbul acestor imobile Constanda va primi actiuni la Fondul Proprietatea, asa dupa cum primesc peste 200.000 de cetateni", a adaugat Marinescu. El a aratat ca actiunile conservatorilor de pana acum "au avut efect", astazi, 90% din Parcul Bordei revenind bucurestenilor. "Avand in vedere ca au fost nenumarate demersuri, nenumarate sesizari la DNA cu privire la aceasta afacere, fara nici un raspuns, solicitam public presedintelui Romaniei sa ceara DNA si Curtii de Conturi sa se autosesizeze in aceasta afacere dubioasa", a mai spus Marinescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.