"Caietul de sarcini a fost cumparat de patru firme, dar numai doua dintre acestea au depus oferte. In maximum trei zile, dupa analiza ofertei tehnico-economice, va fi selectat evaluatorul", a declarat Emanoil Negut, presedintele in exercitiu al Consi
"Caietul de sarcini a fost cumparat de patru firme, dar numai doua dintre acestea au depus oferte. In maximum trei zile, dupa analiza ofertei tehnico-economice, va fi selectat evaluatorul", a declarat Emanoil Negut, presedintele in exercitiu al Consiliului de Supraveghere al Fondului Proprietatea in luna ianuarie, transmite Mediafax. Evaluarea portofoliului, autorizarea de catre CNVM si inscrierea la categoria Alte Organisme de Plasament Colectiv sunt conditii preliminare care trebuie indeplinite inainte de listarea Fondului la Bursa de Valori Bucuresti, operatiune anticipata pentru vara anului 2008. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.