Doi frati din localitatea Raducaneni, judetul Iasi, au fost arestati, ieri, de procurori, fiind acuzati de omor. Totul a inceput duminica dupa- amiaza, cand Politia Raducaneni a fost sesizata cu privire la faptul ca la locuinta lui Grigore Fodor, in
Doi frati din localitatea Raducaneni, judetul Iasi, au fost arestati, ieri, de procurori, fiind acuzati de omor. Totul a inceput duminica dupa- amiaza, cand Politia Raducaneni a fost sesizata cu privire la faptul ca la locuinta lui Grigore Fodor, in varsta de 49 ani, din Raducaneni, se afla cadavrul unui barbat.

Oamenii legii s-au deplasat la fata locului si au stabilit ca este vorba de cadavrul lui Spiridon Radu, in varsta de 54 de ani, domiciliat in Iasi. Omul venise sambata seara la parintii sai, in Raducaneni, iar duminica a venit in vizita la Grigore, un vechi prieten de-al sau.

Dupa cateva ore, timp in care au consumat bauturi alcoolice, barbatii au inceput sa faca tot felul de glume deocheate si sa vorbeasca urat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.