Special. Capitanul "tricolorilor" urmeaza un program de pregatire fizica, impreuna cu alti fotbalisti din lotul campioanei Inter Milano Selectionerul Victor Piturca n-are motive de ingrijorare. Cristian Chivu nu e nici bolnav, nici accidentat. Antre
Special. Capitanul "tricolorilor" urmeaza un program de pregatire fizica, impreuna cu alti fotbalisti din lotul campioanei Inter Milano Selectionerul Victor Piturca n-are motive de ingrijorare. Cristian Chivu nu e nici bolnav, nici accidentat. Antrenorul campioanei Italiei, Roberto Mancini, profita de faptul ca are un lot numeros. Ruleaza jucatorii. Face fel de fel de formule de echipa, pentru a o descoperi pe cea ideala. Stie ca are fotbalisti polivalenti in lot si incearca sa le gaseasca locul ideal pe tabla de sah imaginata de el. Capitanul "tricolorilor" urmeaza un program special de pregatire fizica atunci cand nu joaca, alaturi de ceilalti fotbalisti din lotul formatiei patronate de Massimo Moratti. Echipele din Peninsula nu au cantonamente de iarna, ca acelea din Romania, spre exemplu. Acesta este si motivul pentru care Chivu si colegii sai de la Inter se incarca fizic in aceasta perioada. Internationalul nostru nu s-a dus nepregatit, insa a jucat doar un meci in turneul din Dubai, la o temperatura foarte ridicata, apoi a intrat direct in partida de campionat cu Siena. De cand e la Inter, Cristi Chivu a evoluat, succesiv, ca mijlocas central la inchidere - in partidele cu Udinese (etapa I), cu Juventus (etapa a XI-a), cu Torino (etapa a XV-a), cu Cagliari (etapa a XVI-a), ca mijlocas de banda stanga - cu AC Milan (etapa a XVII-a) si cu Siena (etapa a XVIII-a), ca fundas stanga - cu Genoa (etapa a X-a) si cu Fiorentina (etapa a XIV-a), ori ca fundas central - cu Empoli (etapa a II-a), cu Reggina (etapa a VIII-a), cu Palermo (etapa a IX-a), cu Atalanta (etapa XIII-a).


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.