Rasturnare de situatie in cazul elevei din Harghita, gasita moarta cu punga pe cap si mainile legate la spate: anchetatorii sustin ca fata a avut intai mainile incatusate si abia dupa aceea i s-a pus punga pe cap si i-a fost legata cu un cablu. Desi
Rasturnare de situatie in cazul elevei din Harghita, gasita moarta cu punga pe cap si mainile legate la spate: anchetatorii sustin ca fata a avut intai mainile incatusate si abia dupa aceea i s-a pus punga pe cap si i-a fost legata cu un cablu. Desi toate aceste indicii conduc mai degraba la ipoteza unei crime, decat la cea a unei sinucideri, procurorul criminalist este ferm convins ca Ildiko Szabo, in varsta de 17 ani, si-a luat viata. "Procurorul criminalist a concluzionat ca fata s-a legat cu catusele, iar dupa aceea, cu mainile legate, si-a pus punga pe cap si a legat-o la baza, de gat, cu un cablu electric. Pe urma, si-a trecut picioarele prin legatura, ajungand cu catusele la spate. Desi pare incredibil, acest lucru este posibil, deoarece lantul catuselor avea 10-15 cm, iar procurorul a mai avut un asemenea caz, recent, sinucigasul fiind un barbat", a precizat pentru CANCAN purtatorul de cuvant al Parchetului Harghita, procuror Dana Pop.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.