Bogdan Bulai (foto), in varsta de 9 ani, a disparut la 13 ianuarie din Poarta Alba (Constanta). In acea duminica, a plecat cu o sora mai mare si alti cativa copii la groapa de gunoi a localitatii sa caute pet-uri pentru foc. Acolo, baiatul s-a desp
Bogdan Bulai (foto), in varsta de 9 ani, a disparut la 13 ianuarie din Poarta Alba (Constanta). In acea duminica, a plecat cu o sora mai mare si alti cativa copii la groapa de gunoi a localitatii sa caute pet-uri pentru foc. Acolo, baiatul s-a despartit de grup, spunand ca da un ocol gropii, poate mai gaseste ceva.


ZADARNIC. Parintii au sesizat la politie disparitia copilului abia a doua zi. Luni si marti, baiatul a fost cautat de echipe de politie, iar de miercuri, pentru ca se contura ipoteza ratacirii, acestora li s-au alaturat jandarmi si voluntari. 200 de oameni au periat zilnic campurile din zona localitatilor Poarta Alba, Galesu, Poiana, Ovidiu si Basarabi. Cu ajutorul declaratiilor martorilor, politistii au reusit sa refaca partial drumul pe care a mers baiatul. Duminica s-a intalnit pe drumul de pe malul canalului - in zona dintre satul Galesu si Ovidiu - cu doi ciobani care s-au oferit sa-l adaposteasca, insa Bogdan a fugit. Plangea si spunea ca vrea sa mearga acasa. Apoi, la ora 15:00, a fost vazut la 500 de metri de satul Poiana si aproximativ 4 km de canal. Conform politistilor, casele si fermele aflate in zona de cautare au fost verificate. Din cauza cetii care a acoperit judetul saptamana trecuta, abia ieri zona a fost survolata de un elicopter. Zadarnic. Bogdan purta o geaca, blugi albastri, fes negru si bocanci maro. Toti cei care pot oferi informatii sa sune imediat la 112 sau la Jurnalul National.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.