Inovatie. Instrumentul are incorporata o jucarie sexuala pentru satisfacerea oricarei fantezii amoroase pe ritmuri muzicale Pasionatii de muzica au acum posibilitatea de a-si satisface partenerele de viata fara sa renunte catusi de putin la hobby-ul
Inovatie. Instrumentul are incorporata o jucarie sexuala pentru satisfacerea oricarei fantezii amoroase pe ritmuri muzicale Pasionatii de muzica au acum posibilitatea de a-si satisface partenerele de viata fara sa renunte catusi de putin la hobby-ul lor. O companie americana a lansat pe piata o chitara cu vibrator. "Ohmibod" este un instrument muzical la care este atasat atat un amplificator de sunet, cat si o jucarie sexuala. Vibratorul poate fi folosit in acelasi timp in care se canta la instrument, placerea sexuala a utilizatorului putand fi satisfacuta pe ritmuri muzicale. "Femeile nu au cum sa reziste unui astfel de aparat. Este ce-si poate dori cel mai mult o femeie de la partenerul de viata, chiar daca acesta nu este chiar cel mai bun chitarist din lume: sa se simta satisfacuta sexual pe ritmuri muzicale. Este erotism maxim", se arata pe site-ul notcot.com. Chitara cu vibrator este comercializata pe internet si costa 68 de euro. Desi a fost lansat pe piata de foarte putin timp, revolutionarul produs este la mare cautare in randul clientilor din diverse colturi ale lumii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.