In calea eventului dorit de Andone pentru CFR Cluj sortii au scos ieri, teoretic, cel mai accesibil adversar din aceasta faza a Cupei Romaniei. Numai ca FC Brasov este aproape promovat, are cativa jucatori cu experienta, carora li s-a alaturat de
In calea eventului dorit de Andone pentru CFR Cluj sortii au scos ieri, teoretic, cel mai accesibil adversar din aceasta faza a Cupei Romaniei. Numai ca FC Brasov este aproape promovat, are cativa jucatori cu experienta, carora li s-a alaturat de ieri si Maldarasanu, iar ambitiile lui Razvan Lucescu tintesc clar mai sus. Si Rapidul va avea viata grea in a-si apara trofeul, pentru ca a dat de Unirea Urziceni, care a lasat Steaua acasa in optimi si a facut un meci foarte bun in Giulesti, in campionat. La fel Dinamo, care da iarasi de Cartu, meciul mai neinteresant parand a fi cel dintre Pandurii si Gloria Buzau.
"As fi preferat poate sa jucam cu o echipa din Liga I, dar nu cu Rapid, evident. Este o tragere la sorti buna, dar am totusi o strangere de inima, pentru ca Brasovul are o echipa buna si a facut cateva transferuri bune. In plus, am tot respectul pentru antrenorul Razvan Lucescu, pe care l-am simpatizat intotdeauna. Noi vrem sa castigam Cupa Romaniei, avem un lot puternic, asa ca vom trata foarte serios partida. As prefera sa jucam meciul la Pitesti sau Bucuresti, pentru ca dupa partida din sferturi vom avea meci la Steaua si vrem sa ramanem in Capitala", a comentat ieri Iuliu Muresan, presedintele lui CFR Cluj. De partea cealalta a derby-ului liderilor, Razvan Lucescu a primit cu calm numele adversarului. "Tragerea la sorti nu ne-a surprins cu nimic, pentru ca stiam ca urma oricum sa intalnim cele mai bune echipe din campionat. CFR Cluj este lidera la zi, o formatie cu o forta deosebita, care este favorita acestei intalniri, dar care trebuie sa fie constienta ca va avea in fata o echipa ce va intra pe teren cu fruntea sus. Va fi un meci adevarat, un meci pe care iti doresti sa il joci, si din acest motiv mizez pe pofta de joc si dorinta de victorie a echipei mele. Se poate spune ca noi avem un ascendent moral asupra lor, pentru ca l-am transferat pe Fabinho, omul care a facut un joc extraordinar impotriva CFR-ului, si chiar a dat doua pase de gol in meciul impotriva lor", a declarat Lucescu. Acesta a comentat intalnirea cu CFR si prin prisma aducerii lui Maldarasanu la Brasov. "Maldarasanu reprezinta un plus pentru noi, din toate punctele de vedere, pentru ca este un fotbalist cu foarte multa experienta, cu o valoare foarte mare si un caracter deosebit. Sint sigur ca forta pe care o are el, acumulata cu forta celorlalti fotbalisti va face ca in teren sa aratam ca o adevarata echipa. Eu cred ca nu ne vom face de rusine. Ei sunt liderii la zi in liga intai, noi liderii din liga a doua, dar asta nu inseamna ca suntem dinainte invinsi. Vom lupta din primul pana in ultimul minut", a afirmat Razvan Lucescu. Nici dinamovistii nu sunt prea fericiti cu Dacia Mioveni. "Este un joc destul de greu, mai ales ca intalnim o echipa care a avut o ascensiune laudabila in toamna trecuta. Sper sa nu repetam "perfomanta" cu Pandurii, din sezonul trecut. I-am simtit si pe jucatori foarte optimisti. Vom trata cu toata seriozitatea acest meci", a comentat antrenorul dinamovist. "Ce sa zic? Vedem ce va fi atunci. Sigur ca putea fi si mai bine, dar ce rost are sa ne plangem? Nu ajuta cu nimic. Ne vom juca sansa noastra ca si in campionat. Ca orice echipa Dinamo nu este o formatie de neinvins", a replicat Cartu.
Programul meciurilor
CFR CLUJ - FC BRASOV
DACIA MIOVENI - DINAMO
UNIREA URZICENI - RAPID
PANDURII TG. JIU - GLORIA BUZAU
Partidele se vor disputa la 27 februarie, pe teren neutru.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.