CFR Cluj intalneste pe FC Brasov in sferturile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal. Intalnirea, care se va disputa intr-o singura mansa, pe teren neutru, se anunta a fi destul de dificila pentru echipa antrenata de Ioan Andone, in conditiile in c
CFR Cluj intalneste pe FC Brasov in sferturile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal. Intalnirea, care se va disputa intr-o singura mansa, pe teren neutru, se anunta a fi destul de dificila pentru echipa antrenata de Ioan Andone, in conditiile in care brasovenii i-au achizitionat pe Marius Maldarasanu si pe Fabinho (foto stanga), brazilianul care a ingenucheat-o pe CFR in Cupa UEFA, pe cand juca la Anorthosis Famagusta. “As fi preferat poate sa jucam cu o echipa din Liga I, dar nu cu Rapid, evident. Este o tragere la sorti buna, dar am totusi o strangere de inima, pentru ca Brasovul are o echipa buna si a facut cateva transferuri bune. In plus, am tot respectul pentru antrenorul Razvan Lucescu, pe care l-am simpatizat intotdeauna. Noi vrem sa castigam Cupa Romaniei, avem un lot puternic, asa ca vom trata foarte serios partida.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.