Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan a declarat, ieri, ca strangerea de semnaturi pentru motiunea de cenzura a PD-L depindea de dorinta celorlalte partide ca actualul Guvern sa nu mai functioneze, dar parlamentarii PSD, PRM, PC, UDMR, nu au do
Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan a declarat, ieri, ca strangerea de semnaturi pentru motiunea de cenzura a PD-L depindea de dorinta celorlalte partide ca actualul Guvern sa nu mai functioneze, dar parlamentarii PSD, PRM, PC, UDMR, nu au dorit sa semneze aceasta motiune. Intrebat in ce stadiu se afla motiunea de cenzura anuntata la sfarsitul anului trecut de PL-D, Theodor Stolojan a aratat ca "strangerea de semnaturi depindea de dorinta altor parlamentari decat cei apartinand de grupurile PD-L, de a nu dori ca un asemenea Guvern neputincios sa mai functioneze".
"Parlamentarii din alte partide politice, PSD, PRM, PC, UDMR, doresc in continuare un asemenea Guvern, santajabil, netransparent in decizii, oscilant si dornic numai de a se mentine la supravietuire. Ei nu au dorit sa semneze motiunea de cenzura", a adaugat Theodor Stolojan.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.