Un tanar de 24 de ani din judetul Dambovita este cercetat de politisti dupa ce a muscat cu violenta arcada unei fete pe care o oprise pe strada si pe care incerca sa o violeze. Ion Ochea iesise din puscarie la sfarsitul lui 2005, unde a stat cinci a
Un tanar de 24 de ani din judetul Dambovita este cercetat de politisti dupa ce a muscat cu violenta arcada unei fete pe care o oprise pe strada si pe care incerca sa o violeze. Ion Ochea iesise din puscarie la sfarsitul lui 2005, unde a stat cinci ani pentru viol si furt. Duminica seara, dupa ce i-a furat telefonul si banii unui tanar din comuna Darmanesti, in apropiere de Targoviste a atacat o tanara de 22 de ani care se indrepta catre casa. A prins-o in brate, a pipait-o si a incercat sa o muste de obraz. Prima incercare nu i-a reusit. Nervos, i-a infipt dintii in arcada stanga, insa a fugit speriat de tipatul fetei. Victima a mers imediat la postul de politie pentru a reclama fapta, dupa care a fost transportata la spital pentru a primi ingrijiri medicale. Pana sa fie prins de politisti, recidivistul a mai atacat o femeie de 49 de ani, care a reusit insa sa scape rapid din mainile agresorului. Ion Ochea este cercetat pentru vatamare corporala si furt.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.