La mijlocul saptamanii trecute, patroana Antenelor, Camelia Voiculescu , a avut o intalnire in biroul propriu cu directorul general al trustului german Pro Siebensat.1 Media AG, celebrul Guillaume de Posch. Cei doi au negociat, conform unor surse bi
La mijlocul saptamanii trecute, patroana Antenelor, Camelia Voiculescu , a avut o intalnire in biroul propriu cu directorul general al trustului german Pro Siebensat.1 Media AG, celebrul Guillaume de Posch. Cei doi au negociat, conform unor surse bine informate din Intact, preluarea de catre nemti a 10% din Antenele 1, 2 si 4, dialogul evoluand "extrem de bine", conform surselor amintite. In ciuda zvonurilor din ultima perioada, potrivit carora familia Voiculescu ar vrea sa "marite" trustul de presa pe de-a-ntregul, se pare ca nu e vorba, cel putin pentru urmatorii 3 ani, decat de vanzarea unui pachet minor de actiuni, cel mai sus pomenit.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.