Mofturi. Deoarece a preluat spatiul de emisie al "Teoviziunii" dupa plecarea vedetei tv, prezentatoarea a inceput sa emita pretentii Din 5 februarie, "Pe contre cu Ana Maria Prodan" isi schimba decorul, formatul si orarul de difuzare. Dupa plecarea
Mofturi. Deoarece a preluat spatiul de emisie al "Teoviziunii" dupa plecarea vedetei tv, prezentatoarea a inceput sa emita pretentii Din 5 februarie, "Pe contre cu Ana Maria Prodan" isi schimba decorul, formatul si orarul de difuzare. Dupa plecarea lui Teo Trandafir (foto medalion), emisiunea gazduita de impresara de fotbalisti va fi integrata in program in prime-time, in intervalul orar ocupat pana la finele anului trecut de "Teoviziunea" - 21.00 - 22.30. Si pentru ca a ocupat cel mai ravnit loc din grila de programe, Ana Maria Prodan a pus si cateva conditii, convinsa ca a devenit omul de baza al postului. Pentru inceput, prezentatoarea a cerut schimbarea catorva oameni din echipa. Prima pe lista a fost producatoarea, pentru ca Ana Maria se intelegea din ce in ce mai putin in ultimul timp cu aceasta, iar discutiile aprinse apareau din ce in ce mai des. Fara sa stea pe ganduri sau sa-i treaca prin cap ca va descompleta o echipa, aceasta a solicitat preluarea postului vacant de catre producatoarea de la matinal, emisunea gazduita de Catinca Roman si Nicoleta Voica, pana nu demult, colegele sale de platou. Iar dorinta i-a fost indeplinita. A avut pretentii si la aranjarea decorului, la alegerea subiectelor de dezbatere si nici nu a vrut sa auda de stilistul care urma sa fie angajat ca sa-i aleaga tinutele. Cu toate puse la punct dupa bunul plac, Ana Maria s-a intors astazi din vacanta in Belgia (n.r.-Ana Maria si Laurentiu Reghecampf au o casa acolo) si zilnic, pana pe 5 februarie, va face pregatiri pentru noua emisiune.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.