"Am vazut ca s-au facut transferuri foarte frumoase si bune de catre toate echipele. Am vazut ca Rapid a luat un varf interesant, un atacant foarte bun, Despotovic. Daca se joaca normal, cred ca CFR are cele mai mari sanse sa castige campionatul, pen
"Am vazut ca s-au facut transferuri foarte frumoase si bune de catre toate echipele. Am vazut ca Rapid a luat un varf interesant, un atacant foarte bun, Despotovic. Daca se joaca normal, cred ca CFR are cele mai mari sanse sa castige campionatul, pentru ca are punctele avans. E adevarat ca are meciuri grele la Steaua si Dinamo, dar cred ca are forta sa ia titlul. Cu cine tin? Cu fotbalul si cu ultima echipa la care am antrenat (n.r. - Dinamo). Campionatul nu e inchis, dar prima sansa o are, suta la suta, CFR", a declarat Zenga, care a adaugat ca dupa sase ani de la prima sa venire in Romania se simge "putin cetatean roman". "Dinamo a facut un transfer bun, Torje, un jucator tanar, de viitor, de care avea neaparata nevoie. Si la Steaua au venit jucatori buni, probabil s-au gandit ca CFR a transferat din strainatate si a prins jucatori talentati. Cum as vrea sa fie podiumul? Asa cum ar vrea toti fanii din Romania", a spus Zenga. Comentand faptul ca Adrian Neaga a fost pus pe lista de transferuri de Steaua, finantatorul Gigi Becali afirmand ca acesta va fi trimis la echipa a doua daca nu i se va gasi o noua destinate, Zenga a spus: "Poate eu cu Neaga facem o echipa de oameni fara echipa. Eu antrenor si el varf de atac". Zenga nu a exclus posibilitatea ca in viitor sa antreneze din nou o echipa din Liga I. "Nu se stie niciodata ce se intampla in viata. Imi pare rau atunci cand plec de la o echipa, dar ultima experienta e cea mai apropiata si imi pare rau ca nu am reusit sa fac tot ce am vrut. Apar accidentari, ratari, momente de inspiratie sau neinspiratie. Acum, cu trei luni de pregatire, putea fi mai bine, dar asta e, nu mai sunt la Dinamo", a mentionat Zenga. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.